Buscar este blog

lunes, 1 de marzo de 2010

Raons educatives

 
Avui a l'institut he pogut trobar la meva imatge ideal que ara vull compartir amb tots vosaltres. Per mi no ha estat cap sorpresa més aviat ha estat una confirmació dels nous temps quan el calendari apreta i els temps sembla que ofega. Aquesta imatge confirmaria doncs el veritable problema educatiu avui en dia : la falta de temps. Si observeu una mica amb atenció podeu veure amb un W.C com el nostre la falta de pressupostos per educació i la incoherència lingüística amb un diari que si que es reparteix gratuïtament per tots els instituts del territori a diferència d'altres. Realment m'ha fet força gràcia pensar en la situació entre classe i classe de qui no pot ni tan sols gaudir de moments tan profunds i íntims. Segurament el diari pot ser un motiu més que suficient per deixar-la anar amb més ràbia i contundència que ja n'hi ha prou de tant calendari , tanta programació, tanta retallada de diners, i tanta motu venuda amb el tema dels ordinadors per tots els nostres clients que aquests si poden gaudir del seu temps amb tota tranquilitat i bonhomia. 
Més enllà del joc metafòric entre educar i defecar potser podem veure en aquesta imatge la bona companyia de la lectura que sempre enriqueix fins i tot en els moments més importants de la nostra vida. Apa , doncs que us aprofiti .....

1 comentario:

Anónimo dijo...

Genial l'enllaç d'educar i defecar! ...I és que si tu estires i jo l'estiro ben fort per aqui, segur que tomba, tomba i tomba i ens en podem alliberar!(versionant a LA TRINCA)

PUBLICIDAD GRATUITA