Buscar este blog

lunes, 3 de marzo de 2014

JOHN LOCKE . LA FELICITAT NO ÉS UN VALOR CULTURAL ....









Arvo Pärt (born 1935) is an Estonian classical composer and a composer of sacred music. Since the late 1970s, Pärt has worked in a minimalist style.In his early works Pärt composed using a range of neo-classical styles and, subsequently, Schoenberg's twelve-tone technique and serialism. This proved to be a creative dead-end.He then immersed himself in early music, re-investigating the roots of Western music, studying plainsong, Gregorian chant, and the emergence of polyphony in the European Renaissance. The music that began to emerge after this period was radically different.
1977’s Tabula Rasa is a blossoming of his new-found style, where kaleidoscopic simplicity and bells are utilised in heightened emotion, both reminiscent of something archaic and yet never victim to Romantic escapism.









El filòsof empirista John Locke ens parla de la ment com una "tabula rasa" . La filosofia d'aquest autor ja en la seva obra " Conduct of the Understanding " ens parla de la ciència superior a les altres la teologia que conté el coneixement de Déu i dels éssers creats. 
La música de Arvo Pärt sembla que provoca aquesta mística espiritual . La preocupació moral i religiosa seran per Locke la base del seu Assaig sobre l'enteniment humà i obviar això potser pot portar a errors. Ell mateix s'encarrega de dir que les nostre facultats no es troben prou preparades per entendre-ho tot però si per descobrir l'ésser de Déu ..

EL veritable fi doncs per la correcta conducta moral  ha de portar al camí d'un apropament salvífic a Déu segons Locke. 

En el seu  llibre " Pensaments sobre educació " John Locke ens diu que un esperit sa és un cos sa , o sigui, una ment sana és un cos sa i aquesta és una descripció breu però completa d'un estat feliç en aquest món . Si tens aquestes dues coses ens diu et molt poc més que desitjar però si et falta una o altre no seras mai feliç per moltes avantatges que tinguis .La felicitat i la desgracia són la seva pròpia obra , acció. Qui no sap conduir el seu esperit o raó sàviament mai arribarà a obtenir un estat de felicitat. 

y la salut és necessària a l'home per saber fer negocis i per la seva felicitat ; amb una constitució forta i dura pel treball i el cansament  doncs és útil per la persona que vol fer un paper dins el món. 




1 comentario:

Anónimo dijo...

hello

PUBLICIDAD GRATUITA