Buscar este blog

miércoles, 9 de noviembre de 2016

ORGUE I ACTUALITAT .Disponibilitat total . Seient número 3  butaca 5  . Un plaer per gaudir en solitari . M'alegra. Observo la sala de gom a gom .He arribat una mica abans.Pujo les escales sent conscient que avui és una gran nit. 

Comença amb Richard Wagner  i l'obertura dels mestres cantaires de Nuremberg ...la música d'aquest orgue electrònic penetra en els meus epitelis ... Estic a menys de 5 metres d'ell. Ës la primera fila , la tercera butaca. Despres Louis Vierne , per mi desconegut  i gaudeixo de les Naïdes op 55 número 4  , la toccata op 53  número 6 i el Carillon de Westminster op 54  número 3... El so omple el palau , els aplaudiments en un inici són precavits i amb un cert recel, ..El músic un jove de 37 anys porta un tallat de cabell fora del comú..

I aleshores arribat per mi el zenit de la nit , Leonard Bernstein amb Chichester psalms , el cor de l'orfeo catalá amb la veu d'un nen petit , arpa i tambors ... explèndit , majestuós , ..vibro de dalt a baix ...magnific ..... 

La segona part continua amb Txailovski , BAch i Bach ... finalment gaudim d'uns extres ..torno a casa caminant xino xano , com si la nit solitaria a aquestes hores acompanyes la música fins al final del dia ...segurament no hi ha res mes meravellós per mi ara i avui que la música ... No hay comentarios:

PUBLICIDAD GRATUITA