Buscar este blog

sábado, 24 de marzo de 2012

ESCAFANDRE: 31 de Març, Encontres amb la paraula

ESCAFANDRE: 31 de Març, Encontres amb la paraula:


Encontres amb la paraula Us oferim una tarda-vespre d’encontres creatius  a l’entorn de la paraula. Seguint amb les nostres gane...Encontres amb la paraula

Us oferim una tarda-vespre d’encontres creatius  a l’entorn de la paraula.
Seguint amb les nostres ganes d’apropar l’obra dels artistes al públic en general, sorgeix aquesta nova iniciativa. En aquesta ocasió amb la paraula com a pretext, per unir tot un seguit d’obres de diferents autors i disciplines, on la paraula  és sinònim d’expresar, de comunicar, de dialogar... que al cap i a la fi és una de les pretensions l’art i dels artistes...

Comencem amb la presentació del llibre: “PICASSO DEL MINOTAURE AL GERNIKA (1927-1939)” d’en Josep Palau i Fabre, de la ma d’Alícia Vacarizo,coautora de la present edició, documentalista i bona coneixadora de l’obra de Palau i Fabre .

En L’obra de Palau i Fabre, poeta i biògraf de Picasso, trobem un magnífic exemple d’encontre de disciplines i artistes. El  del poeta que s’enmiralla de l’obra del pintor fins al punt de convertir-se en un dels seus més fidels biògrafs.

Després d’un breu piscolabis continuarem descobrint tot un seguit d’obres, artistes i intèrprets. Poetes, músics, pintors..., com ara:
Emilio Bielsa (in memoriam), Àngels Rosés , Katia Aboli , Iolanda Mallorques, Ramon Pin,  Susanna Sigiran, Hans Mòller, Eulàlia Segalés, Sara Ribera, Xavier Alsina, Xavier Espinosa, Cos de lletra, Perrocker . 
Alguns segurament desconeguts pel public Santfeliuenc però que esperem siguin del vostre interés.
No hi falteu, recordeu que les obres dels artistes sense públic són com un dia sense sol.

No hay comentarios:

PUBLICIDAD GRATUITA