Buscar este blog

jueves, 5 de noviembre de 2015

;Michael Ende i la poció del desig . Bubilet , un gat que parlava

Avui a les 14 hores en Bubilet ens ha deixat. Tenia ja 15 anys però fa uns dies parlava d'ell com un gat negre juganer, i força curiós. Va nèixer al barri de Sant Andreu en una clínica una nit a les 11 del vespre amb cinc germans més. De fet van ser dos gats negres de dos gats atigrats europeus , en Salom i la Neua. El seu nom va ser resultat d'una casualitat.

Haviem llegit un conte de Michael Ende "La poció del desig" on un bruixot anomenat Bromalefic intenta trencar els plans del gran consell dels animals . D'aqui va venir el nom de Bubilet .

Era un gat negre sempre havia estat prim per això quan va arribar a Vinarós va començar a escalar per les ximeneies de la casa ..Era tranquil i la seva veueta suau i dolça semblava que parlava en un diàleg que intentava fer-se entenedor. En Bubilet era un gat que es feia estimar , diferent a la resta de les seves germanes Dido i Babsy.

Jo el vaig adoptar un dia al facebook per generar una activitat que es deia Bubilet parla , i intentava establir un diàleg amb la gent per perdre la por a la filosofia.

Bebia aigua a raig i cridava amb un miular suau i tendre.....  Segurament avui el cel dels gats està de festa ...


   Si tuviese las telas bordadas del cielo
    recamadas con luz dorada y plateada,
    las telas azules  y las tenues y las oscuras
    de la noche y la luz y la media luz,
    extendería las telas bajo tus patas
    pero sólo tengo sueños
    se que volastes para siempre bubi ...


No hay comentarios:

PUBLICIDAD GRATUITA